woensdag 10 februari 2016

Buddy Teams

In de Duggar familie, hebben ze een heel slim systeem bedacht om iedereen makkelijk bij elkaar te houden, en het is ook nog eens gezellig voor iedereen!
Daarover ga ik jullie vandaag vertellen, laten we snel beginnen!



(Bijna) Alle kinderen uit de familie zijn opgedeeld in groepen. Als de familie dan bijvoorbeeld op reis is, kunnen ze makkelijk en geordend iedereen bij elkaar houden. Iedereen let op zijn zo genoemde "Buddy Team". Ook is er zo altijd iemand die de kleintjes in de gaten houd, omdat Michelle en Jim Bob dat niet alleen kunnen.
Het is ook nog eens gezellig, omdat de kinderen veel leuke dingen doen met hun Buddy Team. Toen Jessa en Ben gingen shoppen voor hun nieuwe huis, nam Jessa voor de gezelligheid 2 leden uit haar buddy team mee. En het team van Jill, waren de eersten die wisten of ze in verwachting was van een jongen of een meisje!

Niet iedereen zit in een buddy team. De teams worden geleid door de oudste meiden, en de oudste jongens hebben geen Buddy Team, zij zijn immers oud genoeg om op zichzelf te letten.
De Buddy Teams zitten als volgt in elkaar:

Jana, Jason Jackson en Josie vormen samen een buddy team.
Jill, Joy-Anna, James en Jennifer vormen ook een buddy team.
Jessa, Jeremiah Justin en Jordyn vormen een team.
En Jinger, Jedidiah en Johanna vormen een team.

Josh, John-David, Joseph en Josiah zitten niet in de buddy teams, zoals ik eerder al vertelde.

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden.

Je kan nog steeds je vragen insturen voor de "Vraag het een Christenen, Q&A" dat kan onder dit artikel, maar je kan je vragen ook mailen naar duggarfanblog@gmail.com.

Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten